Wat is de staat van de vintage kleding?

Vintage is Vintage, wat betekent dat het natuurlijk al wat ouder is en al eerder gedragen door iemand anders. Alle kleding en accessoires die we verkopen wordt uitgebreid en zorgvuldig gecontroleerd op beschadigingen en vlekjes. Op deze manier weten we zeker dat de items die we aanbieden van goede vintage kwaliteit zijn. Houd wel in gedachten dat de kleding niet volledig nieuw is. Grote beschadigingen zullen altijd in de beschrijving vermeld staan. 

Hoe weet ik zeker dat ik de kleding pas?

Aangezien we veel verschillende kleding aanbieden, van o.a. verschillende merken, krijgen we ook te maken met verschillende maten. Om zeker te weten dat het item past hebben we ervoor gekozen om ieder kledingstuk op te meten. Hierbij meten we de lengte van het kledingstuk (de lengte middenvoor). De lengte van de mouw (van de kop van de mouw tot aan de zoom) en de wijdte van oksel tot oksel. Bij rokken en broeken meten we daarnaast de taillewijdte en de binnenbeenlengte. Mocht je nog maten missen of twijfel je of het kledingstuk bij jou past? Stuur ons vooral een berichtje, we helpen je heel graag.

Ik ben op zoek naar een specifiek vintage item, maar ik heb het nog niet gevonden.

Inmiddels hebben we aardig wat vintage items online staan. Om ervoor te zorgen dat je snel en eenvoudig jouw nieuwe favorite outfit bij elkaar vind hebben we ervoor gekozen om filters aan onze webshop toe te voegen. Op deze manier filter jeenvoudig op maat, kleur, en andere eigschappen (zoals bijvoorbeeld bloemenprint of kant). Heb je nog niet gevonden wat je zocht, stuur ons dan vooral een berichtje, we zoeken graag met je mee. We hebben namelijk ook nog wat items op voorraad liggen, die nog niet online staan.

Hoe kan ik betalen in de webshop?

Je kunt veilig betalen via IDeal.
Wanneer je ervoor kiest om te betalen met IDeal wordt je bestelling direct verwerkt. Via iDeal kun je direct online betalen via je eigen vertrouwde online bankomgeving.

Daarnaast is het ook mogelijk om via Bancontact te betalen.

Hoe snel wordt de bestelling verstuurd?

We versturen je bestelling binnen 1-3 werkdagen. 🙂

De pakketjes versturen we met PostNL. Nadat de pakketjes zijn overhandigd aan de verzendmaatschappij zullen deze binnen Nederland meestal de volgende dag worden bezorgd (met uizondering van zon- en feestdagen. (Let op! Brievenbuspakketjes worden niet op zondag en maandag bezorgd). Pakketjes naar België worden ongeveer tussen 2/3 werkdagen thuisbezorgd.

Meer informatie over het verzendproces vind je op deze pagina.

Stel ik ben toch niet tevreden met het kledingstuk, mag ik het dan retourneren?

We hopen natuurlijk dat je dolblij bent met je nieuwe item en dat je hier volledig de show mee zal gaan stelen. Maar mocht het onverwachts toch niet jouw ding zijn dan heb je de mogelijkheid om het item te retourneren. (klik hier voor onze retourvoorwaarden)

Tip! Houd wel in gedachten dat retourneren een negatieve invloed heeft op het milieu en kleine ondernemingen. Om er zeker van te zijn dat de kleding opast hebben we bewust voor gekozn om alle maten van het kledingstuk op de website te vermelden, zodat je het goed kunt vergelijken met een item uit jouw eigen kledingkast. Mocht je nog maten missen, dan mag je ons altijd een berichtje sturen.

Kan ik ook een vintage item cadeau geven?

Dit kan zeker, we denken zelfss dat de ontvanger van het cadeautje hier super blij mee zal zijn! 🙂 Wanneer je een cadeautje wilt bestellen vul je bij het factuuradres je eigen adres in, bij het verzendadres vermeld je het adres van de ontvanger. Vermeld in het opmerkingsveld nog even dat het om een cadeautje gaatm dan zullen het leuk voor je inpakken.

Is jouw vraag nog niet beantwoord?

Dan mag je ons altijd een berichtje sruren, we helpen je graag 🙂